fbpx
Önfejlesztés mindenekfelett

Azért imádok képzéseket tartani és szervezni, mert egyrészt megszűri azokat, akik csak papolnak a fontosságáról azoktól, akik valóban hajlandóak is tenni a változásért.

Sokszor látom, hogy a legtöbben megosztják a motivációs tartalmakat a közösségi média platformokon, de pont ellenkezőképp élik életüket. A szemüket szúrja ki az ideológia, a helyesnek vélt hozzáállás, de mégsem ébrednek rá arra, hogy nekik is szól az üzenet.

De miért van ez? Mert önmagunkat saját magunk által megvizsgálni, kielemezni lehetetlen. Mi lehet, hogy úgy gondoljuk, hogy aszerint élünk, amiket közvetítünk, de legtöbb esetben ez nagyon nem így van.

Én sem lettem volna képes egyedül oda jutni, ahol most vagyok a coach-om segítsége nélkül. A mai napig olyan felismeréseket ébreszt bennem, amivel hónapokat, ha nem éveket spórol számomra további fejlődésemben.

Miközben képzéseimet tartom, folyamatosan fejlődöm én is azáltal, hogy megismerem a résztvevők hétköznapi problémáit, kihívásait. Nyugat-Európában a legtöbb ember számára már nem kérdés, hogy az önmagunkba való befektetés a legjövedelmezőbb. Legyen szó bármilyen jellegű továbbképzésről.

Épp egyik 6 hetes kurzusomat tartom 45 embernek. Lassan véget ér. Imádom végigkövetni azt a hullámvölgyet, amin mind végigmennek a tanfolyam során – illetve csak azok mennek rajta végig, akik komolyan is veszik a “kifizettem, végigélvezem” mottómat 🙂

Azért szerencsére azt elmondhatom, hogy az elmúlt 12 évben még senki nem ment el csalódottan képzésemről, mert mindenkinél sikerült legalább a felszínt megkapargatni, hogy utána legyen miről gondolkozni. Az, hogy utána ő kezd-e valamit a felismerésével a továbbiakban, már csak rajta múlik. De a kezdő löketet mindenki megkapja hozzá.

Annak ellenére, hogy éppen egy gyakorlati Social Media képzés kellős közepén vagyunk, most is bebizonyosodott számomra, hogy a lelki hullámvasút mindig mindenhol jelen van. Azt kezelni kell a megfelelő helyen és időben, hogy ne a kurzus eredménye lássa a kárát.

Örömmel konstatálom, hogy a S.O.C.I.A.L. Media Bootcamp keretében sikerült egy olyan egyedülálló képzést létrehozni, amelyben a résztvevők személyiségfejlődésén kívül anyagi javakat is magukénak tudhatnak. Ugyanis megtanulták azon egyszerű technikákat, amelyekkel igenis ki lehet használni a Social Media felületeket üzletépítésre!

Amennyiben idáig eljutottál ezen cikk olvasásában, garantálom, hogy számodra is hatalmas lendületet adna, ha többet fektetnél önmagadba. Ha nem is nálam kezded el az utazást, egy a lényeg: KEZDD EL!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük