fbpx
Rólam

Tanulj meg új készségeket és lendítsd előre az életedet

Az önmegvalósítás egyik legfontosabb eleme az álmodozás – Aki képes álmodozni, az képes teremteni is.

Viszont utóbbihoz elengedhetetlen a megfelelő iránymutatás - és látásmód. ​

Több mint 30,000 ember előtt adtam elő az elmúlt pár évben és a különböző kultúrák megismerésével Amerikától, Indián keresztül egészen Új-Zélandig rájöttem, hogy itthon a kulturálisan beégetett szűk látásmód nem engedi, hogy kiteljesedjünk. Úgyhogy ezért ne magadat hibáztasd. Ahhoz, hogy előrelépjünk az életben, el kell engedni a megszokott és tanult látásmódot. Mindig is nagy célokkal rendelkeztem és megtanultam, hogyan ne veszítsek fókuszt a hátráltató tényezők hatására. Elfogadtam, hogy a hátráltató tényezők mind azért jönnek életünkbe, hogy próbára tegyenek.

Olyan technikákat sikerült kifejlesztenem, amelyek bárki által tanulhatóak és alkalmazhatóak kortól, nemtől, végzettségtől és családi háttértől függetlenül. Megtanítom, hogyan növeld önbizalmad, hogyan alkoss stratégiát, válj függetlenné mások befolyásától. Tréningprogramom a számonkérésen alapszik, ahol kirángatlak komfortzónádból, ami inspirációval, megújulással és élni akarással társul. Amit megígérhetek, hogy kurzusaimat elvégezve egy teljesen más személyt fogsz látni a tükörbe nézve.

Küldetésem: 10,000 magyart elindítani a változás útján, hogy ne csak higgyenek abban, hogy sikerülni fog, de meg is éljék a változást életükben.​

Mindig is kerültem a trénereket, mert az volt a rögeszmém, hogy aki nem tudja megcsinálni, az tanítja. De miért tanulnék olyantól, aki nem volt képes véghezvinni azt, amiről oktat. Az elmúlt 10 évben egy több mint 1 millió fős hálózatot építettem fel a világ több országában. De nem erről tanítok, hanem arról, hogyan döntsd le korlátaidat, hogy hasonló vagy ennél is kiemelkedőbb eredményt tudj letenni az asztalra, miközben te vagy a volánnál.

Bizalmat szavaztak 30e+

30,000 + Résztvevő

Igazi innováció és az ügyfélelégedettség a lelke a sikeres kommunikációmnak.

 • Aktív hallgatás
 • Egyedi technikák
 • Többet - jobban
 • Élethosszig tartó fejlődés!

Tanulj Szakértőtől

A tanulás a legerősebb fegyver, amivel megváltoztathatod a világot.

 • Érj el mérhető eredményeket
 • Várj el többet
 • Adj a szavadra
 • Tanulj meg bízni önmagadban!

Folyamatos utánkövetés

A változás titka az egyedi technikák folyamatos használatában rejlik.

 • Folyamatos kapcsolattartás
 • Speciális előadások ingyen
 • Zárt Facebook csoport
 • Segítség - amikor szükség van rá
Fedezd fel küldetésem

Miért válassz engem?

Egy jobb jövő itt kezdődik

Nemzetközi vállalkozásomnak köszönhetem, hogy az lettem, aki. És nem a pénz, valamint a passzív jövedelem elérése miatt, hanem az értékek miatt, amelyeket adott. A kiteljesedett gondolkodás, másokkal való törődés és hogy volt egy eszköz a kezemben, amellyel emberek tömegeinek tudtam jobbá tenni az életét. Amikor felismered, hogy az eszköz Te magad vagy, megváltozik körülötted a világ. A szemlélet, amelyet kifejlesztettem és tanítok már évek óta szakmai orientáltságtól függetlenül segít mindenkinek kiteljesedni és elindulni az önmegvalósítás útján. Az elején megijedtem, amikor különböző háttérrel rendelkező emberek kezdtek el képzéseimre járni. Esetleg olyan szakmákból, amihez még közöm nem volt és valószínűleg nem is lesz. Féltem, hogy nincs meg az a tudásom, amire nekik szükségük lehet. Viszont az eredmények mást igazoltak vissza. 

Az elkövetkező éveidet most kell megalapoznod

Mindig is céltudatos ember voltam és nem álltam meg addig, amíg a célt a lehető legtökéletesebb módon kiviteleztem. 2018 elején sokszáz nyilvános előadás után elhatároztam, hogy professzionális szintre emelem Public Speaking (nyilvános beszéd) tudásomat, így Angliában elvégeztem A Public Speaking Akadémiát, ahol 2019-ben 700 főből megválasztottak az év nemzetközi előadójának. A kommunikáció mindig is nagyban dominált életemben. 17 éves koromtól több hazai rádiónál voltam vezető hírszerkesztő, hírolvasó, majd 18 éves koromban gyermekkori álmomat sikerült beteljesítenem. Egy TV csatornánál olvashattam élőben a híreket mindennap. Érettségi után a Budapesti Gazdasági Egyetem Külkereskedelmi Karán közgazdászként szereztem diplomát. Képzéseimen tanulmányaim során megszerzett tudásomat ötvözöm több mint 15 éves szakmai tapasztalatommal.

00+

Esemény

00+

Résztvevő

00+

Boldog tanuló

00+

Személyes coaching

Siker orientált tanulási környezet

Website.com began in 2005. After years in the web hosting industry, we realized that it was near impossible for the average Jane or Joe to create their own website. Traditional web hosting services were simply too complicated, time consuming, and expensive to manage.

Akadémiai kiválóság és kulturális sokszínűség

We created the Website.com Site Builder with the user’s perspective in mind. We wanted to offer a platform that would require no coding skills or design experience. We keep it simple, so users can focus on creating an amazing website that reflects their brand. Best of all – it’s free. You can get online, showcase your brand, or start selling products right away.