fbpx
Social Media mint aranybánya a hálózati marketingben

Sokszor hallottam a múltban: „nem találok olyan embert, akit érdekelne az üzletem” – ma már nem mondják!

Egyre gyorsabban változik és alakul át a világ. Haladnunk kell a korral, hogy lépést tudjunk tartani. Az emberek egyre inkább próbálják megfogni a munka egyszerűbb végét. És a lényeg mindig, hogy meglegyen a pénz, de azért mégse kelljen annyit dolgozni érte.
Ha Te is így állsz a munkához, akkor Neked szólnak az alábbi sorok.

Mit szólnál hozzá, ha extra erőfeszítés nélkül, hobbidat végezve építhetnéd vállalkozásod? Gondolom nevezhetem hobbidnak az okostelefon nyomkodását vagy a számítógép előtt töltött órákat.

1,5 éve követem nyomon Nyugat-Európai munkatársaim aktív jelenlétét a social media felületeken és úgy vonzzák be az érdeklődöket üzletükbe, mint a mágnes.

Ahogyan a hagyományos értékesítés is egy tanulható szakma, úgy a social media helyes használatát is el kell sajátítani. Viszont összehasonlítva a régi személyes vagy telefonos értékesítést a social médián történő írásos értékesítéssel: ég és föld a kettő az utóbbi javára!

Olyan ügyfeleimnek sikerült aktív munkatársakat szerezniük network marketing üzletükbe, akik előtte egy darab ügyfelet nem hoztak.

Pontosan ez ihletett meg arra, hogy megírjam ezeket a sorokat. Éppen egy Londonba tartó repülőgépen ülök és többek között egyik munkatársam 6 új aktív marketerének fogok tréninget tartani úgy, hogy ő még nem is találkozott velük.
Mi ez, ha nem egyszerűen fantasztikus? Ezért imádom a network marketinget. Bárhonnan végezhető és igenis kialakítható a bizalom online keretek között a megfelelő technikákat alkalmazva.

Éppen ezért alkottam meg az elmúlt évek nemzetközi tapasztalatai alapján 6 hetes online S.O.C.I.A.L. Media Bootcamp című tréningemet.

Ezen kurzus alatt egészen az alapoktól tanulhatod meg azt, hogyan építs kapcsolatrendszert, bizalmat, szimpátiát Facebook és Instagram használatával. Megtanítom, hogyan növeld organikusan disztribútoraid, marketereid számát.

A 6 hét személyes coaching-ot is tartalmaz. Az online elsajátítható videós és írott anyagok mellett minden héten egyszer találkozunk élőben online, hogy tökéletesítsük a heti tananyagot.

Én mindig is eredményorientált voltam. Számomra akkor sikeres egy kurzus, ha eredmény születik a végére. Ezt elősegítve a 6. héten mindennap találkozunk online egy 1 órás gyakorlati tréningre, hogy szemem láttára hasznosítsd a kurzuson tanultakat.

A Facebook-nak több mint 2 milliárd aktív felhasználója van. Gondolod, van köztük 1-2 millió, aki hasonlóan gondolkodik, mint Te és szeretne Veled együtt dolgozni?
Akkor úgy hiszem, itt az idő felkeresni őket!

Mint ahogy az elején írtam, a világ változik. Most ez a trend megy. Ki tudja, mi lesz a jövő működő technikája? Most lovagoljuk meg azt a módszert, ami bizonyítottan működik!

Nézd át a kurzus leckéit: www.danielgergics.hu/social-media-bootcamp

Remélem, Veled is találkozom a tréningen!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük