fbpx
Több szerep – sok ügy – egy irány

Több szerep – sok ügy – egy irány

A mai napig emlékszem, amikor a Mi kis falunk című RTL sorozatban megláttam a szerencsétlen, együgyű szociális munkást, Matyit. Azonnal rá kellett keresnem a színészre, aki ezt a szerepet játszotta, mert tudtam, ahhoz hogy egy ilyen szerepet valaki ennyire hitelesen el tudjon játszani, kiváló színészi tehetségre van szükség.

Maszkok Nélkül interjú

Így ismertem meg Molnár Áront, és kezdtem el követni a közösségi médiában. Amikor rátaláltam, leesett az állam, hogy mennyire színes és sokrétű a tehetsége. Nemcsak hogy jó színész és kiváló rapper, de nagyon széleskörű háttértudása van. Olyan társadalmi ügyekről készít klipeket, dalokat, amelyek elgondolkodtatják, ugyanakkor megosztják a társadalmat. Beleáll olyan ügyekbe, amelyekbe sokan nem mernének, mert egyéni érdekeiket a társadalom elé helyezik. Ezzel nincs is probléma, csupán nézőpont és világszemlélet kérdése, hogy mik a prioritások életünkben.

Sokan noÁr néven ismerték meg Áront. A legtöbben pedig nem is tudják, hogy a színész, a rapper és az aktivista egy és ugyanazon személy. Több ismerősömnek mondtam, hogy Molnár Áron lesz a legújabb interjúalanyom a Maszkok Nélkül Youtube műsoromban. Egyikőjük sem tudta, kiről van szó. De amikor mondtam, hogy noÁr, azonnal tudták. Amikor mondtam, hogy játszott a Mi kis falunk című sorozatban, megdöbbentek, hogy a 2 személy igazából egy.

Az utóbbi 2 évben elengedte a noÁr megszólítást, mert annyi követőt sikerült maga köré vonzania, hogy mozgalom lett belőle. Így jött létre a noÁr Mozgalom, amelynek mottója: “a noÁr ügye, hogy legyen egy ügyed”.

Társadalmi felelősségvállalás, hazafias lendület, kitartás, és egy élhetőbb jövő Magyarországon. Áron ezen hitvallás szerint éli az életét, és szeretne egy “élő fáklya” lenni. Így fogalmazott a beszélgetés során. Beszélgettünk propagandáról, a Vígszínházban történt abúzusról, online bullyingról, és arról, hogy miért is annyira közkedvelt kommunikációs modell a gyűlöletre alapozott kommunikáció.

Biztos vagyok benne, hogy sokakat megoszt ez a beszélgetés. Abban is biztos vagyok, hogy sokakat más perspektívába helyez. Én hiszek abban, hogy mindenkinek az igazát meg kell hallgatni és legfőképp megérteni. Ha csak egy szemléletet hallgatunk és elemzünk, nem tudunk elindulni a fejlődés és változás irányába.

Nézd meg az interjút:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük