fbpx
24,900 Ft

Coaching – 1. alkalom

Tapasztald meg személyes segítségemmel, hogy életed különböző kommunikációs területei közül, melyikekben érdemes elindulnod a fejlődés útján. Közösen feltérképezzük, mire van szükséged ahhoz, hogy végre önmagad lehess az élet minden területén, illetve hogy melyik területen kell tovább dolgoznod.

149,000 Ft

Családi, párkapcsolati kommunikáció

5 alkalmon keresztül online tanítom meg Neked személyes coachingon keresztül a párkapcsolati és családon belüli kommunikáció rejtelmeit. 3 gyermekes apaként kiemelten fontosnak tartom otthoni kommunikációnkat, hogy a gyerekek is könnyebben boldoguljanak később az életben.

149,000 Ft

Előadás, prezentáció, public speaking

5 alkalmon keresztül online tanítom meg Neked személyes coachingon keresztül, hogyan válj lenyűgöző előadóvá. Az előadás művészet és tanulható. Légy hatással közönségedre, és legyen mérhető eredménye prezentációidnak.

149,000 Ft

Az értékesítés művészete

5 alkalmon keresztül online tanítom meg Neked személyes coachingon keresztül, hogyan válj lenyűgöző értékesítővé. Az értékesítés tanulható. Tanuld meg egyszerűen, hogyan tegyél szert kimagasló bevételekre az értékesítés kommunikációján keresztül.

29,900 Ft

DANspiration – a kommunikáció mindenre megoldás!

Ez egy online, azonnal kezdhető kurzus, amely után jár egy óra ajándék, 25.000Ft értékű személyes coaching Zoom-on, ahol segítek elmélyíteni a kurzuson megszerzett tudást. Itt megtanulod, hogy a kommunikáció mindenre megoldás!

Get the most dedicated consultation for your life-changing course. Earn a certification for your effort and passion Join Free Now.​